Reer Ochranný kšilt při koupání

Ochranný kšilt při koupání Už žádné slzy při mytí vlasů Chrání citlivé oči dětí před šamponem a pěnou. Praktický tvar zároveň chrání uši. Vyrobeno z měkké,… Zobrazit více

Reer
Internetová cena: 119 Kč

4 týdny
Kód: P1193746
Doprava: info o dopravě

Popis produktu


Ochranný kšilt při koupání
Už žádné slzy při mytí vlasů

Chrání citlivé oči dětí před šamponem a pěnou.
Praktický tvar zároveň chrání uši.
Vyrobeno z měkké, pružné pěny; příjemné na pokožce.
Díky suchému zipu individuálně a plynule nastavitelný.
Zvláště odolný látkový svršek.
Lze použít také jako sluneční clonu nebo pro stříhání vlasů.

Umyjte vlasy bez slz
Mytí vlasů je někdy boj pro rodiče i děti: Pokud se těm nejmenším při mytí vlasů dostane do očí voda nebo šampon, štípe to a začíná křik. Jakmile k tomu dojde, mnoho dětí se mytí vlasů brání. Ale nemusí to tak být.
Ochranný kšilt spolehlivě odvádí pěnu a stékající vodu a chrání citlivé dětské oči - pro pohodovou zábavu při koupání a uvolněné rodiče.

Maximální ochrana
díky promyšleným detailům
Pro mnoho malých dětí je při mytí vlasů obtížné zavřít oči. Ochrana umožňuje vašemu miláčkovi mít oči otevřené a volně dýchat při mytí vlasů. To dává vašemu dítěti jistotu a zbavuje ho strachu z mytí vlasů.
Extra velký kšilt a dlouhá boční křidélka chrání oči, ústa a uši před kontaktem s tekoucím šamponem a vodou. Vodoodpudivá EVA pěna zabrání navlhnutí.

Roste s vámi
díky suchému zipu
Plynule nastavitelný suchý zip zajišťuje, že ochranný kšilt lze vždy dokonale přizpůsobit aktuální velikosti hlavy. Velikosti jsou volně nastavitelné mezi 40-55 cm, což odpovídá obvodu hlavičky dětí od cca 6 měsíců do 6 let.

Vysoký komfort nošení
díky měkkému, lehkému materiálu
Ochranný kšilt vyrobený z měkké, pružné pěny obepíná tvar hlavy a spolehlivě utěsní každou mezeru, aby do obličeje nemohla zatékat voda. Materiál šetrný k pokožce je příjemný pro citlivou pokožku hlavy; lehký materiál téměř beztíže spočívá na hlavě, aniž by přidával váhu.

Multifunkční
užitečný pro různé další aplikace
Praktická pokrývka hlavy pomáhá nejen s mytím vlasů, ale je vděčným pomocníkem i v dalších každodenních věcech. Lze jej použít například jako sluneční clonu a chránit tak citlivou pokožku obličeje před slunečním zářením. Nebo se může hodit i na stříhání vlasů.

Detaily produktu:
- praktický tvar chrání oči a uši při mytí vlasů
- vyrobeno z měkké, pružné pěny
- díky suchému zipu individuálně a plynule nastavitelné
- vhodné pro obvod hlavy cca 40-55 cm
- s roztomilým velrybím designem
- Lze použít také jako sluneční clonu nebo pro stříhání vlasů

Materiál:
EVA

Výrobce Reer