Allnature - Allnature Bulgur BIO 500 g
Popis produktu
Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň minimálním množstvím tuku. Je zdrojem vitamínů a minerálních látek.
Bulgur v BIO kvalitě vyniká vysokým obsahem vlákniny a zároveň minimálním množstvím tuku. Dále obsahuje vitamíny A, E a K, železo, fosfor, draslík a bílkoviny. Bulgur jsou namočená zrna tvrdých odrůd pšenice. Jedná se o snadno stravitelnou obilovinu, která nenadýmá. Bulgur má v kuchyni podobné využití jako rýže (přílohy, rizota).
Použití:
Bulgur
propláchněte
a
nasypte
do
hrnce.
Zalijte
vodou
v
poměru
cca
1:2
(
na
jeden
hrnek
bulguru
připadají
zhruba
2
hrnky
vody).
Vařte
cca
12-15
minut.
Po
uvaření
slijte
přebytečnou
vodu
a
nechte
bulgur
v
zakrytém
hrnci
ještě
asi
pět
minut
odpočívat.
Upozornění:
Alergeny:
Lepek.
Může
obsahovat
stopy
arašídů,
sezamu
a
skořápkových
plodů.
Složení:
Loupaná
předvařená
pšenice
Obsah:
500
g
Výrobce:
Allnature
s.r.o,
Březhradská
148,
503
32
Hradec
Králové,
Česká
republika.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota |
1383 kJ/328 kcal |
Tuky
|
1,4
g
|
Sacharidy
|
57,6
g
|
Bílkoviny |
12,3 g |
Sůl | 0,04 g |
BIO | ano |
Výrobce | Allnature |