Weleda Levandulová koupel zklidňující 200ml

Poskytuje tělu i mysli naprostý relax. Objevte esenci klidu a pohody. Vůně levandule zklidní mysl a navodí pokojný spánek. Ve světě přírodních esencí je levandule… Zobrazit více

Weleda
Internetová cena: 359 Kč

Nákupem získáte 1 bod do věrnostního programu.

2 týdny
Kód: P1251398
Doprava: info o dopravě

Popis produktu

Poskytuje tělu i mysli naprostý relax.

Objevte esenci klidu a pohody. Vůně levandule zklidní mysl a navodí pokojný spánek.

Ve světě přírodních esencí je levandule symbolem pro klid a naprosté uvolnění. Zatímco budete přidávat naše zklidňující mléko do teplé lázně, představte si lány levandule, jejíž nafialovělé květy se jemně pohupují ve větru a šíří tak svou omamnou vůni až k vám. 

Během chvilky začnou její akcenty působit na vaši mysl a vy pocítíte prostupující klid celým tělem, což oceníte zejména v období stresu a zvýšené nervozity. Po teplé koupeli si jděte co nejdřív lehnout. Čeká na vás klidný a ničím nerušený spánek.
Vhodné pro vegany.
Maličká země Moldávie je obdařená teplým a suchým klimatem a úrodnou černozemí, tedy dokonalými podmínkami pro pěstování levandule, kterou používáme v padesáti našich výrobcích.
Zatřepte lahvičkou a nalijte 3 – 4 plná víčka do teplé koupele. Dopřejte esenciálním olejům 20 minut, aby mohly naplno rozvinout své účinné látky. Po koupeli svou pokožku překvapte Levandulovým relaxačním tělovým olejem.


Výrobce Weleda