Dokas Dokas - Hovězí a treska mini steaky pro kočky 25 g

Poloměkké pamlsky z hovězího masa a tresky. Zdravá pochoutka pro kočky, oblíbená pro své přírodní složení a drobnou velikost.Miniaturní steaky z hovězího masa a tresky… Zobrazit více

Dokas
Internetová cena: 37 Kč

1 týden
Kód: P1294473
Doprava: info o dopravě

Popis produktu


Poloměkké pamlsky z hovězího masa a tresky. Zdravá pochoutka pro kočky, oblíbená pro své přírodní složení a drobnou velikost.
Miniaturní steaky z hovězího masa a tresky potěší kočičí mlsouny všech velikostí! Díky svému přírodnímu složení a drobné velikosti jsou zdravým a chutným pamlskem vhodným i ke každodennímu podávání. Stejně jako všechny pamlsky Dokas, jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé. Složení: 60 % hovězí maso, 10 % ryby (treska), vedlejší rostlinné produkty, kuřecí játra Analýza: hrubé bílkoviny 34 %, hrubé oleje a tuky 4,4 %, hrubé popeloviny 2,7 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkost 21,3 % Pamlsky často tvoří velkou část stravy našich mazlíčků, a tak i u nich je potřeba dbát nejen na chuť, ale i na jejich složení. U pamlsků Dokas máte jistotu, že všechny použité suroviny splňují přísná kritéria a jejich kvalita je na té nejvyšší úrovni. Psí a kočičí pamlsky Dokas podléhají pravidelným kontrolám kvality světově uznávaným německým institutem SGS Institut Fresenius – laboratoř patřící mezi přední evropské společnosti testující kvalitu potravin. Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku.
Výrobce Dokas